Monitor & Pieper

(actuele gegevens en contact)

WEEK 4

Hieronder vind je het wedstrijdschema voor de laatste twee weken. De indeling heeft plaats gevonden op basis van speelsterkte (en de kleur van je shirt), het kan dus zijn dat je tegenstanders treft die je al eens eerder hebt gezien

We krijgen nogal wat klachten over het niet komen opdagen van scheidsrechters. We begrijpen die klachten, het is heel vervelend wanneer je zelf wel netjes fluit, maar een ander team komt jou niet fluiten. Kijk dus gewoon even op het schema (het staat er echt allemaal en het is niet heel moeilijk, kom op zou ik zeggen!)


Wedstrijdschema week 5 + 6

Wedstrijdschema week 5 + 6 (Excel-versie)


Wedstrijdschema week 3 + 4

Wedstrijdschema week 3 + 4 (Excel-versie)TEAMS

Teamindeling

Teamindeling (Excel-versie)


WEDSTRIJDSCHEMA

Wedstrijdschema week 1 + 2

Wedstrijdschema week 1 + 2 (Excel-versie)


HYVES

Sluit je HIERRR aan bij onze ProZac-hyve...


ROUTE

Via deze link vind je een routebeschrijving.


CONTACT

Voor overige vragen kun je ook mailen aan zac@drinkwijn.nl
The Pro's


Beste deelnemers,

Vanuit een nu nog steriele omgeving verwelkomen we je graag bij de ZAC 2008. 29 Mei barst de Zomer Avond Competitie weer los. 6 weken zon, hockey, bier en groen-gele-gezelligheid.


Houd de site goed in de gaten. Hierop zullen we wekelijks de standen bijhouden, je vindt er het speelrooster en natuurlijk veel leuke foto’s.


Wil het met de wedstrijdpunten niet echt vlotten? Geen nood! Schraap je bonuspunten bij elkaar tijdens de Pro-Zac-Loop. Zac-lopen zoals het ooit bedoeld is. Heb jij de origineelste Zac, de grootste aanmoedigings-roeptoeter, een Zac voor je hele team, ben je gewoon de snelste of weet je een te gekke list, verras ons en scoor de bonuspunten....


Denk erom...tijdig innemen en knallen maar!


Succes,

The Pro's

Oscar Delnooz (H3), Wanda van den Hout (D14), Hester van der Burg (D6), Robert Kleissen & Michiel Kuyp (H16)

(en Elske Algra D12, maar die had een spoedje)